© 2009 MARINA PRONK


at. Mauris Di Serif. Nullam lorem sapien

MARINA fotografie en andere beelden
Omhoog (parent) introductie
CAKtwo installatie: MIJNLIEF
Van 31 mei t/m 16 juni 2024 vindt de 26e editie van Ku(n)stroute Zijpe aan Zee plaats en wij zijn erbij met onze interactieve installatie MIJNLIEF.
MIJNLIEF bestaat uit 21 objecten in de vorm van een bloem (madeliefje) die in hoogte variëren van zo’n 150 cm tot 300 cm. Elke object is uniek, heeft een grillige vorm met een duidelijke samenhang tussen de verschillende onderdelen. Vanwege de transparante constructie speelt de achtergrond een grote rol. We koppelen 21 gedichten aan de verschillende bloemen van MIJNLIEF door middel van een qr-code dus neem je smartphone en oortjes mee. De installatie is gemaakt van gerecycled betonijzer en is tijdens Ku(n)stroute Zijpe aan Zee te vinden bij strandpaviljoen Vos in Callantsoog. Tip: Op 1 juni zingt Milou Mignon van 17:30 - 19:30 u liedjes bij MIJNLIEF tussen de dichters en dinerende mensen. Info: www.kunstroutezijpe.nl
Op 24 en 25 november tijdens Fjoertoer Egmond 2023 en 17 februari 2024 was MIJNLIEF te zien in ‘Het Grote Bloemenbal’ waarvoor we deze installatie hebben omgetoverd tot een enorme lichtinstallatie waar duizenden mensen getuige van waren. Geniet hier van onze aftermovie.
De bloemen van MIJNLIEF zijn per stuk te koop. Naar wens kan er een qr-code met bestaande of eigen audio aan gekoppeld worden of een informatiebord met uw eigen tekst in geleverd worden. De prijzen variëren van € 275,- tot € 400,- afhankelijk van uw wensen.